Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Προσκλητήριο Γάμου laser cut -Rustic pk14113 "Αθήνα-Νέα Σμύρνη" 2017

Το προσκλητήριο γάμου laser cut-Rustic είναι ένα  προσκλητήριο  τρίπτυχο σε λευκό χρώμα με όμορφο σχέδιο σε κράφτ εκτύπωση.
Το προσκλητήριο γάμου pk14113 είναι ένα τρίπτυχο προσκλητήριο γάμου λευκού χρώματος με σχεδίαση λουλουδένιας δαντέλας και rustic στοιχεία.
Εκτύπωση στην μία όψη του προσκλητηρίου σε κράφτ χαρτί με τα στοιχεία του γάμου.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Rustic προσκλητήριο γάμου για γάμους με γήινες αποχρώσεις του μπεζ,καφέ κ.α.Ξύλινες διακοσμήσεις ,κασόνια,καφάσια,τελάρα, κορμοί δέντρων βασικα συστατικά για την διακόσμηση της εκκλησίας και του γαμήλιου πάρτυ σας.
Στο προσκλητήριο γάμου pk14113 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο τριπτυχο προσκλητήριο γάμου Rustic, laser cut. Εκτύπωση στην μια όψη σε χαρτί 300 γραμμαρίων χαρτί κράφτ Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου: κλειστό 12,5x18 ανοικτό 28x18
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
"το εσωτερικό της πρόσκλησης αλλάζει και διαμορφώνεται όπως το θέλετε εσείς"
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%
Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου